ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 30
Βρείτε μας

Την ανάγκη διατήρησης της λειτουργίας των μεγάλων επιχειρήσεων για την προφύλαξη της ρωσικής οικονομίας επεσήμανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, σε τηλεδιάσκεψη με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και περιφερειακούς διοικητές, υπογράμμισε πως δεν πρέπει να σταματήσει η λειτουργία των μεγάλων ρωσικών επιχειρήσεων, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, για να προστατευτεί η οικονομία της χώρας.

«Πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε πολίτη της Ρωσίας», επεσήμανε στη συνέχεια ο κ. Πούτιν και συμπλήρωσε πως η Ρωσία θα διανείμει 10 δισεκατομμύρια ρούβλια για επιπλέον πληρωμή του ιατρικού προσωπικού της χώρας.

«Αποφασίσαμε τις πρόσθετες πληρωμές σε γιατρούς, νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό που δουλεύουν σε ειδικές συνθήκες και έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας. Τα κονδύλια από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για τους σκοπούς αυτούς - περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ρούβλια - έχουν διατεθεί και σύντομα θα φτάσουν στις περιφέρειες», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Ας ελπίσουμε ότι τόσο τα αποθέματα της χώρας, όσο και οι πρόσθετες δυνατότητες που δημιουργούμε, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν πλήρως, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τη ζωή κάθε ανθρώπου σε κάθε περιοχή της Ρωσίας», υποστήριξε ο κ. Πούτιν.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ρωσίας, ζήτησε μέσα σε πέντε μέρες να είναι έτοιμα νέα επιπρόσθετα μέτρα για την υποστήριξη και την ενίσχυση της ρωσικής οικονομίας.

«Οι Ρώσοι πρέπει να είναι υπομονετικοί, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μένουμε 24/7 στο σπίτι, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι πολύ καθοριστικές για τη Ρωσία», κατέληξε ο κ. Πούτιν.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
νοσηλευτές, νοσοκομεία, γιατροί, οικονομική ενίσχυση, εργάτης, εργάτες, εργαζόμενος, εργαζόμενοι, επιχειρηματικότητα, επιχειρήσεις, οικονομία, θάνατοι, νεκροί, κρούσματα, COVID-19, κορονοϊός, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK