20:57 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος της Μόσχας ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην κυκλοφορία για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών.

Ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, ανέφερε νωρίτερα σήμερα πως η κατάσταση με τον κορονοϊό στη ρωσική πρωτεύουσα άρχισε να επιδεινώνεται από τη Δευτέρα, με τον αριθμό των ασθενών που νοσούν να αυξάνεται.

«Από τη Δευτέρα, η κατάσταση άρχισε να επιδεινώνεται. Ο αριθμός των ασθενών που πάσχουν από COVI-19 αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, ενώ περίπου 500 άτομα εισάγονται καθημερινά σε νοσοκομεία, σήμερα υπάρχουν ήδη 1.300 ασθενείς του κορονοϊού», επεσήμανε ο κ. Σομπιάνιν μιλώντας στον τηλεοπτικό οργανισμό TVC.

Πάντως, ο Ρώσος αξιωματούχος υποστήριξε πως οι αρχές, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι μεταφορές, τα ΜΜΕ και φυσικά τα ιατρικά ιδρύματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Σομπιάνιν σχολίασε επίσης πως έχει ανασταλεί η λειτουργία πολλών επιχειρήσεων στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ σε συνεννόηση με την ηγεσία της χώρας θα ληφθούν και νέες αποφάσεις αναφορικά και με τις μετακινήσεις στην πόλη.

«Ένα σύστημα ελέγχου στις μετακινήσεις στην πόλη είναι ένας αναπόφευκτος πρόσθετος περιορισμός και ταλαιπωρία. Αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή όσον αφορά την υγεία και τη ζωή ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων. Ειδικά όταν βλέπουμε ότι, δυστυχώς, δεν τηρούνται όλοι τα αποφασισμένα μέτρα. Θα αυστηροποιηθεί το πλαίσιο της κυκλοφορίας από βδομάδα», προανήγγειλε ο δήμαρχος της Μόσχας.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, COVID-19, κορονοϊός, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK