21:57 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1010)
0 0 0
Βρείτε μας

Για τους πραγματικούς κινδύνους που κρύβει ο κορονοϊός και το τι είναι σημαντικό να προσέξει όποιος νοσήσει, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Τρίτη 12 Μαΐου και νοσηλεύτηκε, έδωσε συνέντευξη στη ρωσική εφημερίδα Kommersant, αναφέροντας τον βασικό κίνδυνο της νόσου.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε ότι έκατσε στο σπίτι του από την 1η Μαΐου επειδή ένας από τους συναδέλφους του είχε διαγνωστεί με κορονοϊό. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι ότι δεν είχε συμπτώματα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια η θερμοκρασία του άρχισε να ανεβαίνει και ένιωσε πόνο στο σώμα.

Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του έμειναν στο σπίτι, αλλά όταν η υγεία τους άρχισε να επιδεινώνεται, αποφάσισαν να πάνε στο νοσοκομείο.

«Ο ιός είναι απόλυτα άγριος»

«Εκεί βρίσκεται ο κίνδυνος: στην αναμονή. Και όταν συνειδητοποιήσαμε ότι η ασθένεια ήταν σε εξέλιξη, με πυρετό, πόνο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Και ήταν καλό ότι πήγαμε επειδή κάναμε τεστ κορονοϊού» δήλωσε.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου τόνισε ότι το βασικό είναι να μην αργήσει κανείς ούτε λεπτό τη στιγμή που αναπτύσσεται η ασθένεια.

«Τουλάχιστον πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πνεύμονες» δήλωσε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είχε επίσης διαγνωστεί με πνευμονία.

«Ο ιός είναι απολύτως άγριος. Ευτυχώς, οι γιατροί έχουν ήδη κάποια εμπειρία να τον νικήσουν, αλλά το απρόβλεπτο, που σχετίζεται με την ατομική κατάσταση υγείας, εξακολουθεί να ισχύει» προειδοποίησε.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ πρόσθεσε ότι δεν είχε επαφή με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για περισσότερο από έναν μήνα.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1010)
Tags:
κίνδυνος, νοσοκομείο, ασθένεια, νόσος, Ρωσία, κορονοϊός, Ντμίτρι Πεσκόφ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK