04:53 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (541)
0 0 0
Βρείτε μας

Τις τελευταίες 24 ώρες στη Ρωσία, επιβεβαιώθηκαν ακόμα 8.849 νέα κρούσματα κορονοϊού, παρουσιάζοντας μικρή άνοδο σε σχέση με χθες, Τετάρτη (8.764).

Η πρώτη αποστολή αναπνευστήρων από τις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσει σήμερα, Πέμπτη, στη Ρωσία, όπως ανέφερε η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, εν μέσω του κορονοϊού.

«Οι πενήντα ιατρικοί αναπνευστήρες, μαζί και με άλλα ιατρικά μηχανήματα από τις ΗΠΑ που θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα, θα παραδοθούν στο κέντρο Pirogon» υποστήριξε σε ενημέρωση η κα Ζαχάροβα.

Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας, υπογράμμισε πως το κέντρο στη Μόσχα θα αποφασίσει σε ποιες ρωσικές περιοχές θα αποσταλούν οι αναπνευστήρες.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Πενταγώνου, οι αναπνευστήρες, αναμένεται να καταφτάσουν με στρατιωτικά αεροπλάνα, μιας και ακόμα βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση πτήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως μέχρι τώρα στη Ρωσία, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 317.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 3.000 νεκροί από την πανδημία της COVID-19.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (541)
Tags:
αναπνευστήρες, ασθενείς, κρούσματα, νεκροί, COVID-19, κορονοϊός, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK