05:56 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Πάνω από το 60% των Ρώσων εγκρίνει την απόδοση του Πούτιν, καθώς η ρωσική πολιτική ηγεσία εξακολουθεί να πολεμά την πανδημία.

Ο αριθμός των Ρώσων που εγκρίνουν την απόδοση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κυμαίνεται πάνω από 60 %, δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών Δημόσιας Γνώμης της Ρωσίας (VTsIOM) το Σάββατο. 

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες, η θετική εκτίμηση της απόδοσης του προέδρου τον τελευταίο μήνα βρέθηκε στο 61-63 %. Η εμπιστοσύνη στον Πούτιν κατά την ίδια περίοδο παρέμεινε εντός του ορίου 67-68%.

Οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν τη δημοσκόπηση του ιδρύματος FOM πριν από λίγα 24ωρα, καθώς το 57% απάντησε θετικά στο ερώτημα «αν εμπιστεύεσαι τον Ρώσο Πρόεδρο», ενώ μόλις το 30% απάντησε αρνητικά.

Πιο εντυπωσιακό είναι το ποσοστό αποδοχής, καθώς το 60% των πολιτών εγκρίνει τις αποφάσεις του Ρώσου Προέδρου.

Ο Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ρωσία ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα κορονοϊού κατά την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου και αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την άρση των περιορισμών για τη μείωση της διασποράς του ιού.

Την ίδια στιγμή, τα κρούσματα στη Ρωσία έχουν ξεπεράσει τις 326.448 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, ενώ από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα έχουν αναρρώσει πάνω 99.825 ασθενείς.

Tags:
πανδημία, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK