00:19 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (789)
0 10
Βρείτε μας

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Μιχαήλ Μισούστιν, ζήτησε από τους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, εκφράζοντας ανησυχίες για την επιδημιολογική κατάσταση, λόγω της πανδημίας κορονοϊού.

Να αποφεύγουν τα τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό ζήτησε από τους Ρώσους πολίτες ο πρωθυπουργός της χώρας, Μιχαήλ Μισούστιν.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ανησυχίες για την επιδημιολογική κατάσταση, λόγω της πανδημίας κορονοϊού.

«Υπάρχουν διαφορετικές επιδημιολογικές καταστάσεις σε ξένες χώρες και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την προστασία από τον ιό στους τουρίστες. Ζητώ από τους πολίτες μας να μην βιαστούν» δήλωσε σε συνάντηση του συμβουλίου συντονισμού για τον κορονοϊό.

«Θυμόμαστε ότι η λοίμωξη από κορονοϊό εισήχθη από το εξωτερικό, οπότε πιστεύουμε ότι θα ήταν σωστό να αποφεύγουμε τα τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό, αφού κάποιος μπορεί να πληρώσει πολύ υψηλό τίμημα για μερικές ημέρες διακοπών» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε, θα ήταν ασφαλέστερο να περάσει κανείς τις διακοπές του στη Ρωσία, προσθέτοντας ότι εάν η επιδημιολογική κατάσταση συνεχίσει να ομαλοποιείται στη χώρα, θα είναι δυνατό να συζητηθεί το άνοιγμα θερέτρων ήδη την επόμενη εβδομάδα.

Ρωσία: Σχεδόν 8.950 νέα κρούσματα κορονοϊού και 92 θάνατοι σήμερα

Η Ρωσία κατέγραψε 8.946 νέα κρούσματα κορονοϊού, σήμερα, Δεύτερα, με τον συνολικό αριθμό να αυξάνεται σε 353.427.

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία ανακοίνωσε 92 νέους θανάτους. Πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στη Ρωσία ανέρχεται σε 3.633.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (789)
Tags:
τουρισμός, κορονοϊός, Ρωσία, Μιχαήλ Μισούστιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK