12:27 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διατάγματα για την απονομή μεταλλίων σε ιατρικό προσωπικό που έδωσε τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, υπέγραψε διατάγματα για την απονομή μεταλλίων σε εργαζομένους στην Υγεία για τη συμβολή τους στον αγώνα εναντίον του κορονοϊού, σύμφωνα με ανακοινωθέν που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, σήμερα, Κυριακή.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διατάγματα για την απονομή του μεταλλίου Pirogov Order και the Luke of Crimea στους υπαλλήλους ρωσικών ιατρικών και επιστημονικών ιδρυμάτων για τη μεγάλη συμβολή τους στην καταπολέμηση της μόλυνσης από κορονοϊό και την αφοσιωμένη εργασία τους κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών τους καθηκόντων» ανέφερε το ανακοινωθέν.

7.728 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα στη Ρωσία

Νωρίτερα, σήμερα, η Ρωσία ανακοίνωσε 7.728 νέα κρούσματα κορονοϊού, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των περιστατικών σε 584.680.

Από το σύνολο των νέων κρουσμάτων, τα 2.335 αφορούν σε άτομα που δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα της COVID-19, ενώ τα 968 καταγράφηκαν στη Μόσχα.

Οι αρμόδιες Αρχές ανακοίνωσαν, επίσης, 109 νέους θανάτους από τον κορονοϊό. Πλέον, σε 8.111 ανέρχεται συνολικά ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στη χώρα.

Την ίδια στιγμή, 5.119 ασθενείς ανέρρωσαν σε ολόκληρη τη χώρα, αυξάνοντας σε 339.711 τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που νόσησαν και ξεπέρασαν τον κορονοϊό.

Tags:
γιατρός, γιατροί, κορονοϊός, μετάλλια, μετάλλιο, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK