04:13 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επιτροπή της ρωσικής Άνω Βουλής κατηγόρησε χώρες της Δύσης για ανάμειξη στην ψηφοφορία για τις συνταγματικές αλλαγές στη Ρωσία.

Η Δύση αναμιγνύεται στη συνταγματική διαδικασία της Ρωσίας από τα μέσα Ιανουαρίου και η επιτροπή της ρωσικής Άνω Βουλής για την προστασία της κρατικής κυριαρχίας σχεδιάζει να στείλει τα δεδομένα σχετικά με τη δυτική παρέμβαση σε αρμόδιες υπηρεσίες μετά την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της επιτροπής σήμερα, Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε σήμερα, 25 Ιουνίου, στη Ρωσία η ψηφοφορία για τις συνταγματικές αλλαγές που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιουλίου.

«Οι δυτικές χώρες και οι σύμμαχοί τους ακολουθούν μια στοχευμένη πολιτική παράνομης ανάμειξης στη συνταγματική μας διαδικασία από τα μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, με την Ουάσινγκτον να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο. Ο κύριος λόγος πίσω απ’ αυτή την ανάμειξη είναι η επιθυμία των παραδοσιακών αντιπάλων της Ρωσίας να εμποδίσουν την ενίσχυση της κυριαρχίας της Ρωσίας, την εθνική ασφάλεια και τη συνταγματική βάση για τη σταθερή ανάπτυξη της χώρας μας» δήλωσε ο Αντρέι Κλίμοφ στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι η παν-ρωσική ψηφοφορία επί των αλλαγών του Συντάγματος είναι ένας από τους στόχους της ξένης επίθεσης.

«Τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα που ελέγχονται από τη Δύση, καθώς και διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και ακτιβιστές χρησιμοποιούνται για να δυσφημίσουν τις συνταγματικές αλλαγές και τη διαδικασία της παν-ρωσικής ψηφοφορίας» πρόσθεσε ο Κλίμοφ.

Δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα παρακολούθησης και ανέλαβε να αναλύσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας κατά την περίοδο μεταξύ 25 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, διαμήνυσε ο ίδιος.

«Το υλικό θα παραδοθεί σε αρμόδιες υπηρεσίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για νομική αξιολόγηση» σημείωσε.

Στην ετήσια έκθεσή της, η επιτροπή θα παρουσιάσει συμπεράσματα και νομοθετικές προτάσεις, με βάση αυτά τα δεδομένα, εξήγησε, τέλος, ο Κλίμοφ.

Tags:
ΗΠΑ, Δύση, κάλπες, Σύνταγμα, ψηφοφορία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK