18:20 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για την επανέναρξη των πτήσεων μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, που φημολογούνταν πως θα γινόταν στις 15 Ιουλίου, μίλησε ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών.

Ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών, Γεβγένι Ντίτριχ, απέρριψε δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν τη Ρωσία και την Τουρκία να ξαναρχίζουν τις πτήσεις στις 15 Ιουλίου, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητηθούν οι ημερομηνίες επανέναρξης των διεθνών αεροπορικών ταξιδιών. 

«Δεν συζητάμε για την επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών με την Τουρκία στις 15 Ιουλίου. Ναι, γνωρίζουμε την προσφορά των τουρκικών αρχών, οι οποίες έδωσαν αυτήν την ημερομηνία. Το έχουμε λάβει υπόψη» δήλωσε ο Ντίτριχ σε δημοσιογράφους.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ακόμη πως θα πρέπει πριν ληφθεί οποιαδήποτε σχετική απόφαση, να ληφθεί υπόψιν η επιδημιολογική κατάσταση.

«Η επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική κατάσταση. Έχω πει πολλές φορές ότι είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί η ασφάλεια της επανέναρξης των πτήσεων της Ρωσίας όσον αφορά τη διάδοση της COVID-19» πρόσθεσε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι είναι πολύ νωρίς να ανακοινώσω τυχόν ημερομηνίες.

Tags:
αεροπορία, μεταφορές, πτήσεις, Τουρκία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK