08:52 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1014)
0 0 0
Βρείτε μας

Το τελευταίο 24ωρο, στη Ρωσία καταγράφηκαν ακόμη 6.760 κρούσματα κορονοϊού, ενώ ακόμη 147 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους από τη φονική νόσο.

Η S7 Airlines της Ρωσίας επιβεβαίωσε στο Sputnik την Πέμπτη, ότι έλαβε ειδοποίηση από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών (Rosaviatsiya) ότι οι περιορισμοί στις διεθνείς πτήσεις θα παραταθούν έως τα τέλη Ιουλίου.

«Ναι, λάβαμε μια τέτοια επιστολή» δήλωσε εκπρόσωπος της S7.

Αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα σήμερα, η εφημερίδα RBC ανέφερε ότι η Rosaviatsiya είχε ενημερώσει τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες της Ρωσίας για την παράταση της προσωρινής απαγόρευσης εισόδου ξένων πολιτών στη Ρωσία.

Επίσης, η εφημερίδα διευκρίνισε ότι τέτοιες ειδοποιήσεις εκδίδονται κάθε μήνα, αφού η ρωσική κυβέρνηση ανέστειλε τις διεθνείς τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις τον Μάρτιο σε μια προσπάθεια να περιορίσει τη διάδοση του κορονοϊού.

Τέλος, σύμφωνα με την RBC, αυτό σημαίνει ότι η θα παραταθεί και η απαγόρευση στους Ρώσους να ταξιδέψουν σε χώρες του εξωτερικού.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1014)
Tags:
αεροδρόμια, αεροδρόμιο, παράταση, απαγόρευση πτήσεων, πτήσεις, πτήση, τουρίστρια, τουρίστες, τουρίστας, τουρισμός, θάνατοι, κρούσματα, νεκροί, COVID-19, κορονοϊός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK