12:25 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1015)
0 11
Βρείτε μας

Οι νεκροί από κορονοϊό στη Ρωσία υπολογίζονται σε 10.667, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού έχουν ξεπεράσει τα 700.000.

Το ρωσικό Υπουργείο Υγείας, ενέκρινε το απόγευμα της Τετάρτης τη χορήγηση του Koronavir, που παράγεται από τη ρωσική φαρμακευτική εταιρεία R-Pharm (γνωστό με τη διεθνή ονομασία Favipiravir) για τη θεραπεία των ασθενών που έχουν μολυνθεί από κορονοϊό, σύμφωνα με το μητρώο των κρατικών φαρμάκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη ρωσική φαρμακευτική αγωγή με βάση το Favipiravir που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας της χώρας ήδη από τα τέλη Μαΐου.

Όπως επισημαίνεται, το συγκεκριμένο φάρμακο μπορεί να χορηγηθεί αποκλειστικά από τα ρωσικά νοσοκομεία.

Στις αντενδείξεις χορήγησής του αναφέρεται η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ όσοι το λάβουν, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Η εταιρία R-Pharm μαζί με το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), επικεντρώνονται επίσης στη δημιουργία εμβολίου για τη θεραπεία του κορονοϊού.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1015)
Tags:
Υπουργείο Υγείας, νεκροί, νεκρός, κρούσματα, κρούσμα, ασθενείς, ασθενής, θεραπεία, χάπια, φάρμακο, φάρμακα, COVID-19, κορονοϊός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK