22:04 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Στη σύλληψη ενός στρατιώτη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας για προδοσία προχώρησε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας.

Ένας στρατιώτης του στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας που εργάζεται για τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών τέθηκε υπό κράτηση στη Σεβαστούπολη για προδοσία, δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) την Πέμπτη.

«Η FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνέλαβε στη Σεβαστούπολη έναν στρατιώτη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ο οποίος παρείχε στην Γενική Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας πληροφορίες που συνιστούσαν κρατικό μυστικό, τις οποίες συνέλεξε» ανέφερε η FSB σε δήλωσή της.

Η FSB δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε την προηγούμενη Παρασκευή, τη διενέργεια αιφνίδιων επιθεωρήσεων σε δυνάμεις Στρατού, Αεροπορίας αλλά και Ναυτικού.

«Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Διοικητή των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, γίνεται αιφνιδιαστική επιθεώρηση των δυνάμεων στα νότια και δυτικά, αλλά και σε ορισμένες κεντρικές μονάδες, δυνάμεις της Αεροπορίας και πεζοναύτες των στόλων του Βορρά και του Ειρηνικού» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου. 

Tags:
προδοσία, Μαύρη θάλασσα, FSB, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK