09:33 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Αλεξέι Ναβάλνι (88)
0 0 0
Βρείτε μας

Προ ημερών η κλινική στη Γερμανία όπου νοσηλεύεται ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος, Αλεξέι Ναβάλνι, είχε ενημερώσει ότι η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, αλλά τα συμπτώματα εξασθενούν.

Το Γραφείο του Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα της Γερμανίας απαντώντας αναφορικά με την ασθένεια του Ρώσου αντιπολιτευόμενου, Αλεξέι Ναβάλνι, ότι αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες ή την έλλειψη πληροφοριών μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. 

Ο Ναβάλνι, που αρχικά νοσηλεύθηκε στη Ρωσία στις 20 Αυγούστου, πλέον νοσηλεύεται στην κλινική Charite στο Βερολίνο. Το Γραφείο της Εισαγγελίας στη Ρωσία έχει αιτηθεί συνδρομή από τη Γερμανία για την υπόθεση και συγκεκριμένα έχει ζητήσει ιατρικά στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Welt am Sonntag», το γερμανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει επιβεβαιώσει το αίτημα συνδρομής.

«Το Γραφείο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της Γερμανίας δεν αποκαλύπτει αν έχει διεξάγει έρευνα σχετικά με κάποιο πρόσωπο ή ζήτημα, εκτός από ειδικές περιπτώσεις» ανέφερε, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ανοιχτή έρευνα για την κατάσταση του Ναβάλνι.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι δεν μπορούν να παράσχουν καμία πληροφορία.

Θέμα:
Αλεξέι Ναβάλνι (88)
Tags:
Γενικός Εισαγγελέας, εισαγγελέας, Γερμανία, Αλεξέι Ναβάλνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK