18:33 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ρωσικό αεροσκάφος αναχαίτισε ένα μαχητικό αεροσκάφος της Βασιλικής Νορβηγικής Πολεμικής Αεροπορίας που επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.

Ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος MiG-31 δεσμεύτηκε να αναχαιτίσει ένα αεροσκάφος της Βασιλικής Νορβηγικής Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Θάλασσα Μπάρεντς, δήλωσε το Σάββατο το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

«Για να προσδιοριστεί ο αεροπορικός στόχος και να αποφευχθεί η παραβίαση των ρωσικών κρατικών συνόρων, δεσμεύτηκε ένα μαχητικό MiG-31 από την ομάδα αεροπορικής άμυνας του Βόρειου Στόλου. Το πλήρωμα του ρωσικού μαχητικού αναγνώρισε τον αεροπορικό στόχο ως βασικό αεροσκάφος της Βασιλικής Νορβηγικής Πολεμικής Αεροπορίας. P-3C Orion», ανέφερε το κέντρο σε δήλωση του.

Σύμφωνα με τον φορέα μετά την απομάκρυνση των νορβηγικών αεροσκαφών από τα ρωσικά κρατικά σύνορα, το ρωσικό μαχητικό επέστρεψε με ασφάλεια στην εγχώρια βάση.

Ολόκληρη η πτήση πραγματοποιήθηκε αυστηρά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου, ανέφερε η ίδια δήλωση, σημειώνοντας ότι το νορβηγικό αεροπλάνο εμποδίστηκε να περάσει τα ρωσικά σύνορα.

Tags:
MiG-31, Νορβηγία, μαχητικό, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK