22:08 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Αλεξέι Ναβάλνι (94)
0 10
Βρείτε μας

Η ρωσική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τη φερόμενη επίθεση κατά του αρχηγού του γραφείου του Ναβάλνι στην πόλη Τσελιάμπινσκ.

Η ρωσική αστυνομία ξεκίνησε μια προκαταρκτική έρευνα για τη φερόμενη επίθεση εναντίον του συντονιστή του γραφείου του αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι στην πόλη Τσελγιαμπίνσκ, δήλωσε η τοπική αστυνομική υπηρεσία την Πέμπτη. 

Το κανάλι Telegram του οργανισμού ανακοίνωσε ότι ο συντονιστής Αλεξέι Μπαραμπόσκιν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του πήραν το τηλέφωνο και τα χρήματά του.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, διακομίστηκε σε περιφερειακό νοσοκομείο υπό την υποψία κατάγματος στο κρανίο.

«Έχουμε ενημέρωση από την ιατρική μονάδα ότι δέχτηκαν έναν πολίτη. Η αστυνομία διενεργεί [προκαταρκτική] έρευνα για το ζήτημα» ανέφερε η αστυνομία.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι αναρρώνει στην κλινική Charite στο Βερολίνο, όπου μεταφέρθηκε στις 20 Αυγούστου.

Την περασμένη εβδομάδα, η γερμανική κυβέρνηση ανέφερε ότι ένα γερμανικό στρατιωτικό εργαστήριο βρήκε ίχνη νευρικού παράγοντα από την ομάδα των Νοβιτσόκ στον οργανισμό του.

Η Μόσχα απάντησε κάνοντας λόγο για έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων στους ισχυρισμούς του Βερολίνου και σημειώνοντας ότι οι Ρώσοι γιατροί δεν βρήκαν τοξικές ουσίες στον Ναβάλνι.

Θέμα:
Αλεξέι Ναβάλνι (94)
Tags:
αστυνομία, Ρωσία, επίθεση, γραφείο, Αλεξέι Ναβάλνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK