00:13 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κριμαίας, μαζί με τη Μόνιμη Αποστολή της Δημοκρατίας της Κριμαίας υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διοργάνωσαν ένα διεθνές κουίζ στο διαδίκτυο.

Ένα διεθνές διαδικτυακό κουίζ, με την ονομασία «η Κριμαία στην ιστορία του ρωσικού κόσμου» διοργανώθηκε για τέταρτη φορά και ο κύριος στόχος του είναι να διαδώσει τις ιστορικές, πολιτιστικές, φυσικές και εθνικές αξίες της χερσονήσου στους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό.

Ο διαγωνισμός αποτελείται από 20 ερωτήσεις και ένα δοκίμιο σε διαφορετικά θέματα όπως: «Ο ρωσικός κόσμος - τι σημαίνει αυτή η έννοια για μένα;» και «Τι είναι κατά τη γνώμη σας η αναπόσπαστη σύνδεση μεταξύ της ρωσικής εθνικής ταυτότητας και της Κριμαίας;»

Συνολικά, θα υπάρχουν τρεις νικητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κουπόνι για δύο άτομα για επτά ημέρες διακοπών στην Κριμαία, καθώς και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επισκέψεων στους σημαντικότερους πολιτιστικούς, ιστορικούς και φυσικούς χώρους της χερσονήσου της Ρωσίας.

Όσοι συμμετέχοντες δεν νικήσουν αλλά απαντήσουν σωστά στις 20 ερωτήσεις, θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και πιστοποιητικά τιμής.

Tags:
Ιστορία, Κουίζ, παιχνίδι, Κριμαία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK