07:34 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1369)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που ισχύουν για την είσοδο των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, παρατάθηκαν για ακόμα δύο εβδομάδες εξαιτίας της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου παρέτεινε η ελληνική κυβέρνηση τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν για την είσοδο των Ρώσων πολιτών στη χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας της νόσου COVID-19

Συγκεκριμένα, η είσοδος επιτρέπεται σε έως και 500 Ρώσους πολίτες ανά εβδομάδα υπό την προϋπόθεση ότι θα επιδείξουν αρνητικό τεστ κορονοϊού έως και 72 ώρες πριν από την άφιξή τους στην Ελλάδα και θα δηλώσουν διεύθυνση είτε σε ξενοδοχείο είτε σε μόνιμη κατοικία.

Το κοινό ψήφισμα με τίτλο «Εφαρμογή μέτρων ελεγχόμενης εισόδου, επιλεκτικός εργαστηριακός έλεγχος και προσωρινοί περιορισμοί για μόνιμους κατοίκους της Ρωσικής Ομοσπονδίας με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19» υπογράφηκε από τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Υγείας, Εσωτερικών και Μεταφορών.

Οι Ρώσοι πολίτες μπορούν να φτάσουν στην Ελλάδα μόνο μέσω των αεροδρομίων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης έχοντας, βέβαια, συμπληρώσει και το σχετικό έγγραφο Passenger Locator Form (PLF).

Περίπου 33 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν, το 2019, την Ελλάδα και μόλις 3,8 εκατομμύρια, φέτος, εξαιτίας της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1369)
Tags:
κορονοϊός, πανδημία, Ελλάδα, Ρώσοι τουρίστες, τουρίστες, Ρωσία, ταξίδι, τουρισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK