07:18 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει δεσμευτεί για έναν εποικοδομητικό διάλογο με το ΝΑΤΟ προκειμένου να διασφαλίσει τη διεθνή ασφάλεια, δήλωσε την Παρασκευή ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας και στρατηγός, Βαλερί Γκερασίμοφ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αρχηγού του ΓΕΣ της Ρωσίας και στρατηγού, Βαλερί Γκερασίμοφ, το Υπουργείο Άμυνας έχει δεσμευτεί για τη διεξαγωγή ενός εποικοδομητικού διαλόγου με το ΝΑΤΟ ώστε να διασφαλιστεί η διεθνής ασφάλεια.

«Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ακολουθούσε πάντοτε μια πορεία που αποσκοπούσε στην οικοδόμηση εποικοδομητικού διαλόγου με το ΝΑΤΟ και άλλες χώρες με σκοπό τη διασφάλιση της παγκόσμιας και περιφερειακής ασφάλειας» δήλωσε ο Γκερασίμοφ σε συνέντευξη με στρατιωτικούς συνδέσμους ξένων κρατών μετά το τέλος της στρατιωτικής άσκησης «Καύκασος 2020».

Σημείωσε επίσης ότι η ρωσική πλευρά είναι έτοιμη να αναπτύξει στρατιωτική συνεργασία με γείτονες και εταίρους, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής κοινών επιχειρησιακών και μαχητικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών απειλών.

Tags:
στρατός, Βαλερί Γκερασίμοφ, διάλογος, ΝΑΤΟ, ρωσικό υπουργείο Άμυνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK