07:14 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της πυρηνικής της βιομηχανίας εν μέσω γεωπολιτικών και τεχνολογικών προκλήσεων αναφέρθηκε, την Κυριακή (27/09), ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρθηκε στη δυναμική της πυρηνικής βιομηχανίας της χώρας και τόνισε ότι θα ενισχυθεί εν μέσω γεωπολιτικών και τεχνολογικών προκλήσεων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της Ημέρας για τους Εργαζόμενους στην Πυρηνική Βιομηχανία, ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε:

«Η ιστορία αποδεικνύει ότι πρωτοποριακά επιτεύγματα σε μια τόσο περίπλοκη σφαίρα, όπως η πυρηνική βιομηχανία, δεν είναι τυχαία, καθώς υποστηρίζονται από επιστημονικές και μηχανολογικές σχολές, το συστηματικό έργο δεκάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων ανθρώπων, και την υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και ένα σύστημα εκπαίδευσης προσωπικού».

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το Russia24, την Κυριακή (27/09), πρόσθεσε:

«Η σημερινή δυναμική ανάπτυξη του εγχώριου πυρηνικού συγκροτήματος, το γεγονός ότι η εργασία εδώ απέκτησε και πάλι κύρος και έγινε ελκυστική για τους νέους, αποδεικνύει ότι η Ρωσία έχει τέτοιες δυνατότητες και θα την ενισχύσουμε με συνέπεια, ανταποκρινόμενοι επαρκώς στις γεωπολιτικές και τεχνολογικές προκλήσεις του 21ου αιώνα».

Ο Πρόεδρος Πούτιν ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ρωσικής πυρηνικής βιομηχανίας για την εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά τους, τους ευχήθηκε επιτυχία και υγεία.

Σε άλλο σημείο του μηνύματός του, ο Πούτιν αναφέρθηκε και στον ρόλο της πυρηνικής βιομηχανίας ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη Ρωσία.

Αναλυτικότερα, ο Πούτιν σημείωσε το εξής:

«Σήμερα, η ρωσική πυρηνική βιομηχανία, οι ομάδες εξειδικευμένων επιχειρήσεων, τα ερευνητικά ινστιτούτα, τα γραφεία σχεδιασμού επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα που είναι σημαντικά για ολόκληρη τη χώρα. Πρώτα απ' όλα, στην ανάπτυξη της πυρηνικής παραγωγής με την αυστηρότερη τήρηση των υψηλότερων απαιτήσεων και προδιαγραφών ασφάλειας, καθώς η σαφής, αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διασφαλίζεται πλήρως, συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων συνθηκών για την καταπολέμηση μιας επικίνδυνης πανδημίας».
Tags:
πυρηνικά, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK