03:39 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1429)
0 31
Βρείτε μας

Ταχεία ανάρρωση στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ ευχήθηκε με επιστολή του ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως «η ζωτικότητα του Αμερικανού Προέδρου» θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την COVID-19.

Επιστολή στον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ απέστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ευχόμενος τόσο στον ίδιο όσο και τη σύζυγό του ταχεία ανάρρωση από την COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ειδικότερα, ο Ρώσος Πρόεδρος εύχεται στην επιστολή του στον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία «ταχεία ανάρρωση», εκφράζοντας την «ειλικρινή υποστήριξη του στη δύσκολη αυτή στιγμή». 

Όπως αναφέρει ο Ρώσος Πρόεδρος, «η ζωτική δύναμη και η αισιοδοξία του» θα τον βοηθήσουν να νικήσει τον κορονοϊό.

«Είμαι σίγουρος πως η ζωτικότητά σας, η χαρά και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τον επικίνδυνο αυτό ιό» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον Τραμπ. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και η σύζυγός του Μελάνια - που νωρίτερα είχαν μπει σε καραντίνα μετά την επιβεβαίωση πως σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου είχε μολυνθεί από την COVID-19.

Ο ίδιος ο Τραμπ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, γράφοντας:

«Απόψε, η Πρώτη Κυρία και εγώ διαγνωσθήκαμε θετικοί στην COVID-19», τόνισε γνωστοποιώντας πως τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα για την άμεση διαδικασία ανάρρωσής τους. «Θα το ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ αυτό» κατέληξε.
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1429)
Tags:
κορονοϊός, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK