03:08 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (374)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ρωσία μπορεί να καταχωρήσει το τρίτο εμβόλιό της ενάντια στον κορονοϊό σε έναν μήνα δήλωσε την Πέμπτη η Άννα Πόποβα, επικεφαλής του εθνικού παρατηρητηρίου δημόσιας υγείας, Rospotrebnadzor.

Την Πέμπτη (15/10) η επικεφαλής του εθνικού παρατηρητηρίου δημόσιας υγείας, Άννα Πόποβα, ανακοίνωσε πως η Ρωσία μπορεί να καταχωρήσει και τρίτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε έναν περίπου μήνα.

«Η Ρωσική Ομοσπονδία έχει δύο εμβόλια και είμαι σίγουρη ότι το τρίτο εμβόλιο θα πρέπει να καταχωρηθεί σε έναν μήνα» δήλωσε η Πόποβα στη Ρωσική Ένωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών.

Τον Αύγουστο, η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που καταχώρησε ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού που αναπτύχθηκε από το ερευνητικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια και ονομάστηκε Sputnik V. Την Τετάρτη ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε ότι καταχωρήθηκε ένα δεύτερο εμβόλιο το οποίο αναπτύχθηκε από το κέντρο Vector. Το Ομοσπονδιακό Επιστημονικό Κέντρο Έρευνας Τσουμάκοφ επεξεργάζεται επίσης ένα εμβόλιο το οποίο θα μπει στη δεύτερη φάση την επόμενη βδομάδα.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (374)
Tags:
πανδημία, EpiVacCorona, Sputnik V, COVID-19, κορονοϊός, εμβόλιο, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK