07:22 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (381)
0 01
Βρείτε μας

Την Πέμπτη, ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας ανέφερε ότι στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένονται τα αποτελέσματα του τρίτου ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Η παραγωγή του τρίτου ρωσικού εμβολίου κατά της COVID-19 ίσως αρχίσει μέσα στο 2021, σύμφωνα με τον υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου, Ντένις Μαντούροφ.

«Πρέπει να το παραλάβουμε από το κέντρο Chumakov στα τέλη του έτους, περιμένουμε την ευκαιρία να συνδεθεί με την παραγωγή. Αυτό σημαίνει ότι ο φάκελος του εμβολίου πρέπει να περάσει από όλες τις διαδικασίες του Υπουργείου Υγείας, εννοώ τις κλινικές δοκιμές, μετά τις οποίες θα αρχίσουμε την παραγωγή» δήλωσε ο Μαντούροφ στο περιθώριο του Biomedtech 2020, ερωτηθείς πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του τρίτου εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Για το αν η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2021 απάντησε: «Φυσικά. Στο τέλος του έτους (σ.σ. 2020) πρέπει να συνδέσουμε τους εργαζόμενους στην παραγωγή με τη διαδικασία».

«Γνωρίζω ότι έχουμε 18 επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα γενικότερα, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ανάπτυξης του εμβολίου. Έχω ακούσει μόνο για τα Sputnik V, Vector και αυτού του κέντρου Chumakov» ανέφερε ο υπουργός.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (381)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Ρωσία, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK