08:54 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Αλεξέι Ναβάλνι (131)
0 10
Βρείτε μας

Την πιθανότητα ο σύζυγός της, Αλεξέι Ναβάλνι, να αρρώστησε λόγω της δίαιτας που έκανε δεν αποκλείει η σύζυγός του, Γιούλια Ναβάλναγια.

Η Γιούλια Ναβάλναγια, σύζυγος της Ρώσου πολιτικού Αλεξέι Ναβάλνι, είχε πει στους Ρώσους γιατρούς ότι ο σύζυγός της μπορεί να αισθανόταν άρρωστος λόγω δίαιτας που έκανε.

Αυτό ανέφερε την Παρασκευή τμήμα στον τομέα των μεταφορών του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, από τη Σιβηρία.

«Η σύζυγος του Ναβάλνι είπε στους γιατρούς ότι ο άνδρας της περιόριζε την πρόσληψη τροφής, είχε δυσφορία μετά από γεύματα για 3-5 ημέρες και δεν έτρωγε κανονικά. Η σύζυγός του πρότεινε επίσης ότι οι δίαιτες του ασθενούς με στόχο την απώλεια βάρους μπορεί να έκαναν να νιώσει αδιαθεσία και να αρρώρηστε» ανέφερε το ρωσικό τμήμα.

Άλλωστε, η διάγνωση των Ρώσων γιατρών για τον Ναβάλνι, τονίζει πως ο 44χρονος βρέθηκε με ανισορροπία υδατανθράκων στον μεταβολισμό του αλλά και με οξεία φάση χρόνιας παγκρεατίτιδας.

Νωρίτερα σήμερα, το ρωσικό ΥΠΕΞ εκτίμησε πως η υπόθεση Ναβάλνι είναι μια τεχνητή προσπάθεια να δικαιολογήσει νέες κυρώσεις εναντίον της Μόσχας.

«Οποιοσδήποτε εξωτερικός παρατηρητής, που δεν γνωρίζει πολλά για τη χημεία και τη μη διάδοση των χημικών όπλων, φυσικά θα πίστευε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μια παράσταση που κατευθύνεται από έναν μη επαγγελματία και στοχεύει στην επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία, η οποία παραμένει δεσμευμένη στη στάση της μη αποδοχής κανόνων που της επιβάλλονται και είναι αντίθετοι με την κυριαρχία της, το διεθνές δίκαιο και την κοινή λογική» επεσήμανε το Yπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
Θέμα:
Αλεξέι Ναβάλνι (131)
Tags:
Ρωσία, κώμα, τροφική δηλητηρίαση, δηλητηρίαση, Αλεξέι Ναβάλνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK