04:56 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (491)
0 80
Βρείτε μας

Η παγκόσμια καμπάνια ενημέρωσης για το ρωσικό εμβόλιο #SputnikV είναι γεγονός. Δείτε όλους τους λογαριασμούς στα social media για αξιόπιστη ενημέρωση.

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό ταμείο της Ρωσίας, και το Εθνικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, που υποστηρίζεται από διεθνείς εταίρους, ξεκινούν μια εκστρατεία ενημέρωσης σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για την παροχή των νεότερων και αξιόπιστων πληροφοριών για το ρωσικό εμβόλιο ενάντια στην COVID-19 σε όλο τον κόσμο. Η καμπάνια θα έχει το hashtag #SputnikV.

Η εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα επικεντρωθεί στην πρόοδο των κλινικών δοκιμών του #SputnikV, την παραγωγή και τον μαζικό εμβολιασμό σε διάφορες χώρες. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, οι επιστήμονες του Κέντρου Gamaleya θα πουν την ιστορία πίσω από την τεχνολογία και τη δημιουργία του εμβολίου #SputnikV, ενώ άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο #SputnikV θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία και τις σκέψεις τους.

Οι λογαριασμοί για το #SputnikV που έχουν δημιουργηθεί στα social media θα γίνουν η κύρια πλατφόρμα όπου θα γίνονται αποκλειστικές ανακοινώσεις σημαντικών ειδήσεων για το εμβόλιο, θα δημοσιεύονται τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί και τα δεδομένα για την παραγωγή των εμβολίων. Εκεί θα μεταδίδονται επίσης live εκδηλώσεις με σημαντικές ανακοινώσεις και σχόλια από ειδικούς. Οι πληροφορίες για το #SputnikV θα είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες πλατφόρμες:

Twitter

Facebook

Instagram

Youtube

Το #SputnikV είναι το πρώτο εγγεγραμμένο εμβόλιο στον κόσμο και βασίζεται στην καλά μελετημένη πλατφόρμα με βάση τον ανθρώπινο αδενοϊό. Προς το παρόν, το εμβόλιο #SputnikV είναι ένα από τα 10 εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί στον κόσμο και είναι στη λίστα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), τα οποία βρίσκονται πιο κοντά στο τέλος της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών και στην έναρξη της μαζικής παραγωγής. Η Ρωσία έχει υποβάλλει αίτημα στον ΠΟΥ για ταχεία εγγραφή και προεπιλογή του #SputnikV.

Η τρέχουσα κλινική δοκιμή του #SputnikV στη Ρωσία περιλαμβάνει την εγγραφή 40.000 εθελοντών. Οι κλινικές δοκιμές του #SputnikV έχουν ανακοινωθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Ινδία, στη Βενεζουέλα και στη Λευκορωσία.

Ο Kirill Dmitriev, διευθύνων σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), δήλωσε:

«Η εκστρατεία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα επικεντρωθεί στην παροχή ενημερωμένων πληροφοριών σχετικά με την προσπάθειά μας για το εμβόλιο στο παγκόσμιο κοινό, αλλά, πέρα από αυτό, έχει επίσης στόχο να δώσει στην ανθρωπότητα την ελπίδα ότι σύντομα θα είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την πανδημία της COVID-19 και να επιστρέψει στην κανονική ζωή χωρίς κλειδαριές και μάσκες. Σε αυτήν τη ζωή οι άνθρωποι θα μπορούν ξανά να συναντήσουν φίλους, να επισκεφτούν μουσεία, θέατρα και εστιατόρια καθώς και να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες. Οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν και πάλι ανοιχτές παρέχοντας θέσεις εργασίας που εγγυώνται την ευημερία των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Καλούμε όλους τους ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μας και να υποστηρίξουν την προσπάθεια για το εμβόλιο #SputnikV».

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) είναι το κυρίαρχο fund της Ρωσίας που ιδρύθηκε το 2011 για την υλοποίηση συμμετοχικών επενδύσεων, κυρίως στη Ρωσία, μαζί με αξιόπιστους διεθνείς χρηματοοικονομικούς και στρατηγικούς επενδυτές. Το RDIF λειτουργεί ως καταλύτης για τις άμεσες επενδύσεις στη ρωσική οικονομία. Το RDIF εδρεύει στη Μόσχα. Επί του παρόντος, το RDIF πέτυχε από κοινού να υλοποιήσει από κοινού περισσότερα από 80 έργα με ξένους εταίρους, συνολικής αξίας 1,9 τρισεκατομμυρίων ρουβλίων, καλύπτοντας το 95% των περιοχών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι εταιρείες που τρέχουν χαρτοφυλάκια του RDIF απασχολούν περισσότερα από 800.000 άτομα και τα έσοδά του αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 6% του ΑΕΠ της Ρωσίας. Το RDIF έχει δημιουργήσει κοινές στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς συν-επενδυτές από περισσότερες από 18 χώρες αξίας άνω των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το rdif.ru.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Arseniy Palagin

Russian Direct Investment Fund

Εκπρόσωπος Τύπου

Τηλέφωνο: +7 495 644 34 14, εξ. 2395

Κινητό τηλέφωνο: +7 916 110 31 41

E-mail: arseniy.palagin@rdif.ru

Andrew Leach / Maria Shiryaevskaya

Hudson Sandler

Tel: +44 (0) 20 7796 4133

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (491)
Tags:
social media, καμπάνια, Ρωσία, COVID-19, κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK