15:06 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (512)
0 20
Βρείτε μας

Πληροφορίες σχετικά με τη μαζική παραγωγή του ρωσικού εμβολίου για τον κορονοϊό γίνονται γνωστές.

Τα πλάνα σχετικά με τους ρυθμούς παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik V γίνονται γνωστά από τις επίσημες Αρχές.

Εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να παραχθούν 500.000 δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού, οι δόσεις τον Ιανουάριο θα είναι 1,5 εκατομμύριο, ενώ έξι εκατομμύρια μηνιαίως θα παράγονται από τον Απρίλιο. 

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως το πρώτο εμβόλιο κατά της πανδημίας που αναπτύχθηκε είναι αποτελεσματικό σε ποσοστό άνω του 90%.

Συγκεκριμένα και βάση των όσων έχουν γίνει γνωστά από ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για το εμβόλιο στο Twitter, έχει εμφανίσει 92% αποτελεσματικότητα. Το ποσοστό προκύπτει από την ενδιάμεση ανάλυση που έγινε 21 ημέρες μετά την πρώτη δοκιμή στους εθελοντές.

«Οι δοκιμές έδειξαν την αποτελεσματικότητα μεταξύ περισσότερων από 16.000 εθελοντών που έλαβαν το εμβόλιο ή το placebo 21 ημέρες μετά την πρώτη ένεση. Ως αποτέλεσμα μιας στατιστικής ανάλυσης 20 επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορονoϊού, μιας μελέτης που χωρίστηκε μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων και εκείνων που έλαβαν placebo, φαίνεται ότι το εμβόλιο Sputnik V είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 92% μετά τη δεύτερη δόση» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.
Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (512)
Tags:
κορονοϊός, Ρωσία, εμβόλιο, Sputnik V
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK