11:43 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1646)
0 20
Βρείτε μας

Για Αθήνα τα εισιτήρια είναι από 21 Νοεμβρίου, ενώ ενδέχεται να πρόκειται για πτήσεις επαναπατρισμού καθώς ακόμα δεν έχουν δοθεί εγκρίσεις για το άνοιγμα συνόρων.

Πτήσεις προς Ελλάδα, Κύπρο και Γαλλία βάζει στο πρόγραμμα ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρωσίας, Aeroflot καθώς επιτρέπει την αγορά εισιτηρίων στις 21, 22 και 20 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Σημειώνεται, ότι έως σήμερα δεν υπάρχει έγκριση για το άνοιγμα των συνόρων με τις τρεις χώρες και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών δεν έδωσε την άδεια για τακτικές ή ναυλωμένες πτήσεις, οπότε, όπως σημειώνει το money-tourism.gr, ενδέχεται οι πτήσεις να είναι πτήσεις επαναπατρισμού. 

Όπως αναφέρεται στη σελίδα της Aeroflot, εισιτήρια με προορισμό την Αθήνα διατίθενται στις 21 Νοεμβρίου με την τιμή τους να ξεκινά από 85,42 ευρώ στην οικονομική θέση και από 392,86 ευρώ για την business με επιστροφή από Αθήνα για Μόσχα στις 28 Νοεμβρίου από 118,58 ευρώ και από 426 ευρώ η business.

Μία ημέρα αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου το εισιτήριο στην οικονομική θέση για τη Λάρνακα ξεκινάει από 131,44 ευρώ η οικονομική θέση με επιστροφή στις 29 Νοεμβρίου από 170 ευρώ.

Η τιμή του εισιτηρίου για τη Νίκαια της Γαλλίας για τις 20 Νοεμβρίου ξεκινάει από 180, 85 ευρώ χωρίς αποσκευές και από Νίκαια για Μόσχα από 212,97 ευρώ στις 27 Νοεμβρίου.

Αναφέρεται ότι, προς Ελλάδα μπορούν να ταξιδέψουν οι Ρώσοι πολίτες με τουριστικές βίζες, καθώς μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έχει παραταθεί η άδεια για είσοδο στη χώρα έως 500 Ρώσων την εβδομάδα με αρνητικό τεστ PCR και voucher ξενοδοχείου.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη παραμένει κλειστή η είσοδος σε Ρώσους τουρίστες, ενώ οι προγραμματισμένες πτήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από πολίτες της ΕΕ και των χωρών Σένγκεν, και όσοι έχουν άδεια διαμονής ή ισχύουσα εθνική θεώρηση μακράς διάρκειας visa κατηγορίας «D».

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1646)
Tags:
Γαλλία, Κύπρος, Ελλάδα, πτήσεις, Aeroflot, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK