05:16 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αναστάτωση επικρατεί στη Συρία, καθώς ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κατά τη διάρκεια περιπολίας της στρατιωτικής αστυνομίας της Ρωσίας.

Μια εκρηκτική συσκευή πυροδοτήθηκε στη διαδρομή μιας συνοδείας της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας στη Συρία, το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία, του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, η έκρηξη είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί μικρές ζημιές ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά, ο υποναύαρχος Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς ανέφερε το εξής:

«Στις 12 Νοεμβρίου, μια άγνωστη αυτοσχεδιασμένη εκρηκτική συσκευή πυροδοτήθηκε στη διαδρομή της συνοδείας στην περιοχή της Μοσιφρά κατά τη διάρκεια περιπολίας της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας συνοδευόμενη από μια συριακή μονάδα ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής Ισραήλ - Σαχάτ αλ-Καμ στην επαρχία Ντάρα».

Παράλληλα, επεσήμανε πως το θωρακισμένο αυτοκίνητο Tigr της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας υπέστη μικρές ζημιές αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί, ενώ δεν υπήρξε κανένας νεκρός από την επίθεση.

«Όλος ο εξοπλισμός και οι Ρώσοι στρατιώτες επέστρεψαν με ασφάλεια στο σημείο ανάπτυξης» εξήγησε ο κ. Γκρίνκεβιτς, ενώ κατέληξε πως για το συμβάν διενεργείται έρευνα.

Tags:
έκρηξη, συριακός εμφύλιος, στρατιωτική παρουσία, στρατιωτική ισχύς, Ρωσία, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK