21:29 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (524)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Κρεμλίνο δεν μπορεί να εκτιμήσει την αποτελεσματικότητα των ρωσικών εμβολίων κατά του κορονοϊού, αλλά εμπιστεύεται τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, επισημαίνοντας την εκτίμηση του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για τα καταχωρημένα εμβόλια.

«Το Κρεμλίνο δεν μπορεί να κάνει καμία αξιολόγηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά έχουμε 100% εμπιστοσύνη στα συμπεράσματα ιολόγων και των ειδικών από το ερευνητικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια που δημοσίευσαν τα αποτελέσματα των μελετών τους [επιβεβαιώνοντας πάνω από 90% αποτελεσματικότητα του Sputnik V] πριν από λίγες μέρες» είπε ο Πεσκόφ σε συνέντευξή του στην RT Ρωσίας.

Ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτιμά ιδιαίτερα το Sputnik V, το οποίο είναι το πρώτο καταχωρημένο ρωσικό εμβόλιο για τον κορονοϊό, καθώς και το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από το ερευνητικό κέντρο Vector, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

«Έχει μεγάλες προσδοκίες για το τρίτο εμβόλιο. Ο Πρόεδρος θα κάνει σίγουρα μια ανακοίνωση όταν εμβολιαστεί» διαβεβαίωσε ο Πεσκόφ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, η Ρωσία θα ξεκινήσει την παραγωγή εμβολίων για τον κορονοϊό σε μερικές βδομάδες ή ακόμα και μέρες, με τη μαζική ανοσοποίηση να αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (524)
Tags:
Ρωσία, COVID-19, Sputnik V, εμβόλιο, κορονοϊός, Ντμίτρι Πεσκόφ, Κρεμλίνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK