04:19 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (528)
0 20
Βρείτε μας

Ακόμη τρία εμβόλια κατά του κορονοϊού ετοιμάζει το ρωσικό ερευνητικό κέντρο Vector, μετά το EpiVacCorona, το δεύτερο εμβόλιο στη Ρωσία.

Tο ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας, Vector, αναπτύσσει τρία εμβόλια κατά του κορονοϊού, εκτός από αυτό που έχει ήδη καταχωρήσει, και βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις δοκιμών, δήλωσε ο φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας, Rospotrebnadzor.

Στις 13 Οκτωβρίου, το εμβόλιο EpiVacCorona, που αναπτύχθηκε από την Vector, έγινε το δεύτερο εγγεγραμμένο εμβόλιο της Ρωσίας κατά της COVID-19.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που ελήφθησαν μέσω πειραμάτων, έχουμε επιλέξει τέσσερα εμβόλια για την πρόληψη της COVID-19 που θεωρούμε πολλά υποσχόμενα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια δοκιμών» ανέφερε ο φορέας.

Το EpiVacCorona θα διατεθεί δωρεάν στους Ρώσους πολίτες

Το εμβόλιο EpiVacCorona θα διατεθεί δωρεάν στους Ρώσους, δεν θα βγει στην αγορά ως εμπορικό φάρμακο, όπως τόνισε την Τρίτη, ο Ρινάτ Μακσιούτοφ, επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Vector, που ανέπτυξε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όπως έκανε γνωστό το Παρατηρητήριο, το εμβόλιο που αναπτύσσει το Κέντρο Ερευνών της Vector, έχει περάσει πλέον στην τρίτη φάση των δοκιμών.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (528)
Tags:
SARS-CoV-2, κορονοϊός, εμβόλια, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK