22:14 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (546)
0 01
Βρείτε μας

Μέχρι τις 5 Ιουνίου θα πρέπει, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Υγείας, να ολοκληρωθούν οι δοκιμές του εμβολίου EpiVacCorona.

Το ρωσικό ερευνητικό κέντρο Vector έλαβε την έγκριση του Υπουργείου Υγείας για δοκιμές μετά την καταχώρηση του εμβολίου EpiVacCorona κατά της COVID-19.

Έτσι οι δοκιμές του εμβολίου θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με το μητρώο κλινικών δοκιμών του υπουργείου.

Vector ετοιμάζει ακόμη τρία εμβόλια

Tο ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας, Vector, αναπτύσσει τρία εμβόλια κατά του κορονοϊού, εκτός από αυτό που έχει ήδη καταχωρήσει, και βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις δοκιμών, δήλωσε ο φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας, Rospotrebnadzor.

Στις 13 Οκτωβρίου, το εμβόλιο EpiVacCorona, που αναπτύχθηκε από την Vector, έγινε το δεύτερο εγγεγραμμένο εμβόλιο της Ρωσίας κατά της COVID-19.

Το EpiVacCorona θα διατεθεί δωρεάν στους Ρώσους πολίτες

Το εμβόλιο EpiVacCorona θα διατεθεί δωρεάν στους Ρώσους, δεν θα βγει στην αγορά ως εμπορικό φάρμακο, όπως τόνισε την Τρίτη ο Ρινάτ Μακσιούτοφ, επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Vector, που ανέπτυξε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όπως έκανε γνωστό το Παρατηρητήριο, το εμβόλιο που αναπτύσσει το Κέντρο Ερευνών της Vector, έχει περάσει πλέον στην τρίτη φάση των δοκιμών.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (546)
Tags:
δοκιμές, εμβόλια, πανδημία, κορονοϊός, εμβόλιο, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK