22:28 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1659)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπογράμμισε τη συνεχή αύξηση ημερήσιων κρουσμάτων και θανάτων, ενώ χαρακτήρισε μεγάλο το διάστημα των 48 ωρών για την έκδοση των αποτελεσμάτων των τεστ για κορονοϊό.

Την ανησυχία του για την αυξημένη θνησιμότητα ασθενών με κορονοϊό εξέφρασε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προς την κυβέρνηση.

Νωρίτερα, είχαν ανακοινωθεί 20.985 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο και ρεκόρ θανάτων με 456 νεκρούς. 

«Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, βλέπουμε τα νούμερα. Δυστυχώς, ο αριθμός των σοβαρά ασθενών αυξάνεται επίσης. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο αριθμός των θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται» δήλωσε.

Μιλώντας με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό Τατιάνα Γκολικόβα, εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19 θα πρέπει να είναι διαθέσιμα πριν από το 48ωρο από την ώρα λήψης του δείγματος.

Στις αρχές της εβδομάδας, η Αρχή προστασίας καταναλωτών έθεσε όριο 48 ωρών για την παράδοση των αποτελεσμάτων από την ώρα του τεστ.

«Οι 48 ώρες είναι πολλές. Αυτό σημαίνει δύο ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων κάποιος άνθρωπος ο οποίος είναι μολυσμένος ίσως έχει επικοινωνία με συναδέλφους και οικογένεια. Είναι πάρα πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μου είπατε πριν δύο μήνες και ακόμα νωρίτερα ότι έχουμε άλλα συστήματα παραγωγής αποτελεσμάτων και αρκετά αντικειμενικών αποτελεσμάτων, πολύ γρηγορότερα» είπε στην αναπληρώτρια πρωθυπουργό Τατιάνα Γκολικόβα.

Από την πλευρά της η Γκολικόβα υπογράμμισε ότι το χρονικό περιθώριο που έχει δοθεί στα εργαστήρια είναι 48 ώρες και ότι ισχύουν διαφορετικές συνθήκες σε κάθε περιοχή της Ρωσίας.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1659)
Tags:
κορονοϊός, COVID-19, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK