21:19 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1670)
0 10
Βρείτε μας

Και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα βρεθεί στη Σύνοδο των G20 το Σάββατο, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως έκανε γνωστό το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα λάβει μέρος στη σύνοδο κορυφής της G20 το Σάββατο και η τηλεδιάσκεψη των ηγετών της G20 θα επικεντρωθεί στην πανδημία της COVID-19, την ενέργεια, το κλίμα και την καταπολέμηση της διαφθοράς, ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωσή του.

«Οι ηγέτες θα συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, τη διασφάλιση της αποκλειστικής πρόσβασης σε εμβόλια, την ενίσχυση των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης και την αποκατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας, της απασχόλησης και του διεθνούς εμπορίου. Θα ασχοληθούν επίσης με τα προβλήματα συνεργασίας στην ψηφιακή οικονομία, την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, την ενέργεια και καταπολέμηση της διαφθοράς» ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι ο Πούτιν θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20, υπό την προεδρία της Σαουδικής Αραβίας, στις 21 Νοεμβρίου.

Οι βασικές αποφάσεις των ηγετών της G20 θα γίνουν γνωστές στην τελική δήλωση, πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1670)
Tags:
τηλεδιάσκεψη, Σύνοδος κορυφής G20, G20, Βλαντίμιρ Πούτιν, Κρεμλίνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK