01:57 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα στους δημοσιογράφους στο δωμάτιο που περνά ορισμένες στιγμές χαλάρωσης στην κατοικία του.

Στην κατοικία του Βλαντίμιρ Πούτιν σε προάστιο κοντά στη Μόσχα βρέθηκαν δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Rossiya 1, ένα μέρος όπου δεν είχαν βρεθεί δημοσιογράφοι.

Η πρόσβαση επετράπη ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ρωσίας, και έτσι το τηλεοπτικό συνεργείο είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα από τα δωμάτια όπου ο Βλαντίμιρ Πούτιν απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης από το βαρύ του πρόγραμμα.

Το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρόεδρο σε αυτή την αίθουσα και για πρώτη φορά παρουσιάζονται πλάνα από το εσωτερικό της.

Πολλές φορές οι τηλεθεατές έχουν δει πώς ο Βλαντίμιρ Πούτιν εισέρχεται στο γραφείο του από μία πόρτα που βρίσκεται δίπλα από το γραφείο του. Ωστόσο, αυτός ο χώρος δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ στο ευρύ κοινό.

Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε απαλούς τόνους και δεν περιέχει πολλά αντικείμενα. Υπάρχει ένας καναπές, μια τηλεόραση, δύο πολυθρόνες και ένα μικρό τραπέζι.

Tags:
βίντεο, Ρωσία, Μόσχα, δωμάτιο, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK