06:10 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC), την προσοχή του Βλαντίμιρ Πούτιν προκάλεσε ένα «παιχνίδι-τέρας» που του είχε στείλει η χώρα υποδοχής, η Μαλαισία.

Φέτος, το Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού διεξάγεται ψηφιακά λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Ωστόσο, η διοργανώτρια χώρα, η οποία φέτος ήταν η Μαλαισία, έστειλε ένα κουτί με αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι, οι ηγέτες έλαβαν μια πινακίδα για το γραφείο, η οποία έφερε την ονομασία του εκάστοτε κράτους, μια καρφίτσα για το σακάκι με τα σύμβολα της Συνόδου Κορυφής και διάφορα αναμνηστικά.

Προφανώς, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναρωτήθηκε τι άλλο του είχαν στείλει οι διοργανωτές της Συνόδου Κορυφής, γιατί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρέθηκαν στο γραφείο του κι άλλα αναμνηστικά δώρα.

Πιο συγκεκριμένα στον Πούτιν είχαν προσφέρει ένα κουτί με νομίσματα και ένα πάνινο παιχνίδι με ένα μάτι. Αρχικά άνοιξε το κουτί και εξέτασε προσεκτικά τα νομίσματα και στη συνέχεια έδωσε προσοχή σε αυτό που η διοργανώτρια χώρα ονόμασε «παιχνίδι-τέρας», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πάβελ Ζαρούμπιν, από το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya1.

View this post on Instagram

A post shared by ВЕСТИ (@vesti24)

Ο Πούτιν όχι μόνο το εξέταζε, αλλά αποφάσισε να χτίσει κάποιο είδος κατασκευής στο γραφείο του, χρησιμοποιώντας το κουτί με τα νομίσματα ως βάση.

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πως ικανοποίησε τον Ρώσο πρόεδρο καθώς φάνηκε να χαμογελάει.

Κάποια στιγμή όμως προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα: Ο πρόεδρος κατάλαβε ότι η κατασκευή του βρισκόταν πάνω σε σημαντικά έγγραφα. Τελικά όλοι οι συμμετέχοντες στο φόρουμ παρακολουθούσαν το παιχνίδι στο γραφείο του προέδρου της Ρωσίας.

Πολλά άτομα αναρωτήθηκαν αργότερα τι ήταν αυτό. Αποδείχτηκε ότι ήταν ένα μπρελόκ. Πόσο μεγάλα κλειδιά μπορεί να βάλει κανείς σε ένα τέτοιο μπρελόκ; Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δώρα ήταν για ηγέτες κρατών, προφανώς επρόκειτο για τα πιο σημαντικά κλειδιά του κάθε κράτους.

Tags:
παιχνίδι, APEC, Μαλαισία, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK