15:03 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Το ρωσικό μαχητικό, αφού αναχαίτισε το αεροσκάφος των ΗΠΑ, αποτρέποντας παραβίαση των συνόρων, επέστρεψε με ασφάλεια στη βάση του.

Στην αναχαίτιση ενός αεροσκάφους αναγνώρισης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα προχώρησε ένα ρωσικό μαχητικό Su-27.

Το νέο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, EpiVacCorona
© Φωτογραφία : Rospotrebnadzor (Οργανισμός Παρατήρησης της Δημόσιας Υγείας στη Ρωσία)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, τα συστήματα ελέγχου του εναέριου χώρου της Ρωσίας εντόπισαν έναν «εναέριο στόχο» να πλησιάζει τα σύνορα της χώρας πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας.

«Για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και την αποτροπή παραβίασης των ρωσικών συνόρων, ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-27 απογειώθηκε από τη βάση της "Southern Military District". Το πλήρωμα του ρωσικού μαχητικού αναγνώρισε τον εναέριο στόχο ως ένα αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης της αμερικανικής αεροπορίας των ΗΠ, τύπου RC-135, και το αναχαίτισε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Άμυνας, το ρωσικό μαχητικό, αφού αναχαίτισε το αεροσκάφος των ΗΠΑ, αποτρέποντας παραβίαση των συνόρων βάσει των διεθνών κανόνων για τον εναέριο χώρο, επέστρεψε με ασφάλεια στη βάση του.

Tags:
αεροσκάφος, αναχαίτιση, Μαύρη θάλασσα, Αμερική, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK