03:41 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ομολόγησε τις δολοφονίες 26 ηλικιωμένων γυναικών, τις οποίες διέπραξε σε 12 περιοχές της Ρωσίας μεταξύ 2011 - 2012 38χρονος Ρώσος που είχε γίνει γνωστός ως ο «Μανιακός του Βόλγα».

Συνελήφθη για τη δολοφονία 26 ηλικιωμένων γυναικών ο ύποπτος που είχε γίνει γνωστός στη Ρωσία ως ο «Μανιακός του Βόλγα».

Σύμφωνα με τους Ρώσους ερευνητές, ο ύποπτος, 38 χρόνων ονόματι Ραντίκ Ταγκίροφ, παραδέχτηκε πως διέπραξε 26 δολοφονίες ηλικιωμένων γυναικών, άνω των 70 ετών στη συντριπτική πλειονότητά τους, προκαλώντας τρόμο στην κεντρική Ρωσία μεταξύ 2011 και 2012.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ταγκίροφ κατάφερνε να μπαίνει στα διαμερίσματα των γυναικών που ζούσαν μόνες τους, προσποιούμενος πότε τον ηλεκτρολόγο, πότε τον υδραυλικό. 

Ο ίδιος ταυτοποιήθηκε μέσω DNA, ίχνη παπουτσιών και άλλων στοιχείων από τα σημεία των εγκλημάτων.

Κατά την ανάκριση η οποία βιντεοσκοπήθηκε και δόθηκε στην δημοσιότητα από το ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών, ο συλληφθείς ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την κάθε περίπτωση. Τις επέλεγα τυχαία, ήταν ηλικιωμένες γυναίκες, στην αγορά, έξω από καταστήματα, έβλεπα τις τσάντες τους, τις συνόδευα στο σπίτι τους. Μερικές φορές με φώναζαν οι ίδιες, μερικές φορές προθυμοποιούμουν και παρουσιαζόμουν ως συνεργάτης εταιρείας. Τις έπνιγα. Μου φαινόταν ότι ήταν ένας ήσυχος, γρήγορος, ανώδυνος τρόπος για εκείνες. Τις σκότωνα για να τις ληστέψω. Θα μπορούσα να μην τις σκοτώσω, αλλά δεν το έκανα, όλες τους ήταν ηλικιωμένες».
Tags:
σύλληψη, δολοφονίες γυναικών, δολοφονίες, serial killer, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK