05:25 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Με το πτώμα της συντρόφου του, Βαλεντίνα, έκανε live streaming ο Στας Ρεσετνίκοφ, διάσημος blogger, και εντέλει συνελήφθη από τις ρωσικές Αρχές.

Ο Στας Ρεσετνίκοφ, διάσημος blogger, συνελήφθη στη Μόσχα καθώς έκανε live streaming με το πτώμα της συντρόφου του, αφότου εκείνη πέθανε στο σπίτι του και ο άνδρας προσπάθησε ανεπιτυχώς να την επαναφέρει στη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Ρεσετνίκοφ φαίνεται στο βίντεο να τραβά το άψυχο κορμί της συντρόφου του, Βαλεντίνα, και να το τοποθετεί σε έναν καναπέ και, στη συνέχεια, κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη.

Χαρακτηριστικά, ο blogger λέει:

«Σας λέω, φαίνεται να είναι νεκρή».

Παρά τις παροτρύνσεις των Αρχών, που έφτασαν στο σπίτι του αφότου δέχθηκαν σχετική κλήση, ο Ρεσετνίκοφ αρνείτο να κλείσει το live streaming.

«Γιατί να μετανιώσω; Δεν έκανα τίποτα απολύτως» τόνισε ο blogger και ισχυρίστηκε ότι είχε καλέσει ασθενοφόρο.

Η νεκρή φέρεται να ήταν έγκυος και να κυκλοφορούσε έξω ελαφρά ντυμένη και σε πολικές θερμοκρασίες, κάτι που ενδεχομένως εξόργισε τον Ρεσετνίκοφ, ο οποίος ίσως την έδιωξε από το σπίτι του, σύμφωνα με το δίκτυο Baza στο Telegram.

Ωστόσο, η Βαλεντίνα δεν φαίνεται να παρέμεινε έξω για αρκετή ώρα και έτσι οι συνθήκες του θανάτου της διερευνώνται από τις ρωσικές Αρχές.

Ακόμα, σύμφωνα με το προαναφερθέν δίκτυο στο Telegram, ο Ρεσετνίκοφ διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Tags:
σύλληψη, blogger, live, Ρωσία, γυναίκα, πτώμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK