07:13 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Τα παιδιά περιμένουν τον Άγιο Βασίλη ακόμα και εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19 και ηθοποιοί, στη Ρωσία, έχουν αναλάβει αυτό το εγχείρημα.

Η φετινή περίοδος των Χριστουγέννων είναι διαφορετική, καθώς το εορταστικό πνεύμα επισκιάζεται από την πανδημία της νόσου COVID-19, αλλά τα παιδιά περιμένουν την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη.

Έτσι, Ρώσοι ηθοποιοί προσφέρουν μια ασφαλή επίσκεψη στο σπίτι παρότι και οι ίδιοι έχουν ξεπεράσει τη μόλυνση του κορονοϊού.

Όπως διαφημίζεται στον δημοφιλή ιστότοπο avito.ru, δύο επαγγελματίες διασκεδαστές παιδιών από την Αγία Πετρούπολη παρέχουν  διάρκειας 30 λεπτών και είναι ντυμένοι σαν τον Άγιο Βασίλη και τον βοηθό του, με μόλις 4.000 ρούβλια (€43).

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει τραγούδια, μαγικά κόλπα και παιχνίδια, και τελειώνει, φυσικά, με δώρα.

Ο ηθοποιός που παίζει τον Άγιο Βασίλη, ο Αλεξέι Πανασιούκ, είναι performer στο παιδικό μουσικό θέατρο Zazerkalie.

Ωστόσο, ανάλογες υπηρεσίες προσφέρονται και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας, όπως και στη Μόσχα, όπου διασκεδαστής, που ονομάζεται Ρουσλάν, είπε στο δίκτυο Podyom του Telegram ότι η μόλυνση του COVID-19 πως έχει αποδειχθεί «μεγάλη τέχνη μάρκετινγκ».

Μάλιστα, οι ίδιος έχει εξηγήσει:

«Η τιμή δεν είναι πλέον σημαντική. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πληρώσουν ένα τίμημα για την ασφάλεια. Το τηλέφωνό μου χτυπάει διαρκώς οπότε θα αυξήσω την τιμή».
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, Ρωσία, παιδιά, Άγιος Βασίλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK