01:34 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Εικόνα από την ανάπτυξη της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας έδωσε μέσω συνέντευξής τους στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Σε δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την παραγωγή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη ορισμένων εκ των καλύτερων «εργαλείων» που διαθέτει στο οπλοστάσιό της η Ρωσία, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας, Αλεξέι Κριβορούτσκο, , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda, αποκαλύπτοντας πως η ρωσική αμυντική βιομηχανία συνεχίζει ακάθεκτη να αναπτύσσεται.

Παράδοση υπερηχητικών πυραύλων στο ναυτικό – Δοκιμές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων

Ο Ρώσος υπουργός μίλησε για την προμήθεια του ρωσικού ναυτικού με τους υπερηχητικούς πυραύλους Zircon.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι σειριακές προμήθειες των υπερηχητικών πυραύλων προς το ρωσικό ναυτικό θα ξεκινήσουν το 2022, ύστερα από την ολοκλήρωση των μέχρι τώρα επιτυχημένων δοκιμών.

«Οι δοκιμές του πυραυλικού συστήματος οπλισμού με τον υπερηχητικό πυραύλο Zircon διεξάγονται με επιτυχία. Το 2020, πραγματοποιήθηκαν πολλές επιτυχημένες εκτοξεύσεις του πυραύλου Zircon από τη φρεγάτα «Ναύαρχος Γκόρσκοβ» και η σειριακή παράδοσή τους θα ξεκινήσει το 2022» δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός.

Την ίδια ώρα, δήλωσε πως οι δοκιμαστικές πτήσεις του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Sarmat (ICBM) θα ξεκινήσουν σύντομα.

«Θα ξεκινήσουμε δοκιμαστικές πτήσεις αυτού του πυραυλικού συστήματος στο εγγύς μέλλον», δήλωσε ο Κριβορούτσκο στη συνέντευξή του στην εφημερίδα.

Περισσότερα αεροσκάφη πέμπτης γενιάς Su-57

Όσον αφορά την αεροπορική δύναμη της χώρας, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ασχολείται με το ζήτημα της αύξησης των αγορών των μαχητικών πέμπτης γενιάς Su-57, για τις αεροδιαστημικές δυνάμεις της χώρας, δήλωσε ο Αλεξέι Κριβορούτσκο.

Το πρώτο συμβόλαιο για την προμήθεια 76 αεροσκαφών Su-57 στον στρατό, υπογράφηκε στο φόρουμ του Στρατού το καλοκαίρι του 2019. Το πρώτο αεροσκάφος στο πλαίσιο της σύμβασης παραδόθηκε πρόσφατα στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Ήδη τώρα, επεξεργαζόμαστε μέτρα για την περαιτέρω αύξηση της αγοράς αεροσκαφών Su-57, τα αποτελέσματα των οποίων θα ληφθούν υπόψη στο νέο πρόγραμμα του κρατικού εξοπλισμού», δήλωσε ο υπουργός στη συνέντευξη.

Ανάπτυξη νέων τεθωρακισμένων

Η δημιουργία νέων ρωσικών τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου του τανκ T-14 Armata, πολεμικών οχημάτων που βασίζονται σε αυτό, καθώς και θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και Howitzers, θα ολοκληρωθεί το 2022, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός.

Ο Κριβορούτσκο επιβεβαίσωσε στη συνέντευξή του τη «Διασφάλιση της ολοκλήρωσης το 2022 της δημιουργίας του προγμένου τανκ T-14, οχημάτων μάχης πεζικού (T-15, B-11, K-17), θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού (B-10, K-16), οχημάτων θωρακισμένης ανάκαμψης (T-16) ... καθώς και μια ολόκληρη σειρά προηγμένων μονάδων μάχης για τον εξοπλισμό τροχοφόρων και τροχοφόρων οχημάτων».

Tags:
Συνέντευξη, εφημερίδα, Krasnaya Zvezda, ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τανκς, τανκ, οπλοστάσιο, υπερηχητικοί πύραυλοι, πύραυλοι, Sarmat, Armata, Su-57, μαχητικό αεροσκάφος, όπλα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK