14:27 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Κάλεσμα να επικεντρωθεί στα εγκλήματα του κυβερνοχώρου απηύθυνε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών με αφορμή τη 10η επέτειό της.

Να επικεντρωθεί στα εγκλήματα του κυβερνοχώρου και στις αντιδράσεις όσον αφορά στις νέες προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα, ζήτησε από τη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Είναι απαραίτητο να συνοψίσουμε και να αναλύσουμε την ερευνητική πρακτική, να αντιδράσουμε έγκαιρα στις μεταβαλλόμενες εγκληματικές τάσεις και τις νέες τάσεις που συνδέονται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, μεταξύ άλλων» δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος σε επιστολή συγχαρητηρίων που εστάλη στην Ερευνητική Επιτροπή, η οποία γιορτάζει τη 10η επέτειό της.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε την Ερευνητική Επιτροπή να συνεργαστεί συστηματικά με άλλα εκτελεστικά και νομοθετικά όργανα.

«Θέλω να επισημάνω τη σημασία των δραστηριοτήτων πρόληψης του εγκλήματος στο έργο της Ερευνητικής Επιτροπής. Ζητώ να δοθεί σοβαρή προσοχή, όχι μόνο στον εντοπισμό αλλά και στην εξάλειψη των ευνοϊκών συνθηκών για τη διάπραξη εγκλημάτων» σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης, ο οποίος πρόσθεσε ότι το επίπεδο ικανοτήτων της Ερευνητικής Επιτροπής πρέπει να ενισχύεται μόνιμα.

Tags:
διαδίκτυο, ίντερνετ, κυβερνοεπίθεση, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK