19:58 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Η Ρωσία μετά την ολοκληρωτική αποχώρησή της από τη Συνθήκη Ανοιχτοί Ουρανοί, θα μετατρέψει δύο αεροσκάφη Tu-214ON σε σκάφη αναγνώρισης.

Σε αεροσκάφη αναγνώρισης θα μετατραπούν δύο ρωσικά αεροσκάφη Tu-214ON, μετά από την ολοκληρωτική αποχώρηση της Ρωσίας από τη Συνθήκη για τους Ανοικτούς Ουρανούς, ανέφεραν δύο στρατιωτικές-διπλωματικές πηγές στο πρακτορείο Sputnik.

Η Ρωσία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για αποχώρηση από τη συμφωνία

Υπενθυμίζεται πως, την Παρασκευή, το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η χώρα ξεκίνησε διαδικασίες για να αποχωρήσει από τη Συνθήκη για τους Ανοικτούς Ουρανούς, καθώς δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην εξάλειψη των εμποδίων στη λειτουργία της Συνθήκης, μετά από την αποχώρηση των ΗΠΑ.

«Μετά τον τελικό τερματισμό της συμμετοχής της Ρωσίας στη συνθήκη και τα δύο αεροσκάφη Tu-214ON θα μετατραπούν για άλλους σκοπούς. Μιλάμε πρώτα απ 'όλα για τις λειτουργίες αναγνώρισης και την προστασία των στρατιωτικών μας τόπων» δήλωσε στρατιωτική-διπλωματική πηγή στο πρακτορείο Sputnik.

Όργανα τελευταίας τεχνολογίας στα δύο αεροσκάφη

Μια άλλη πηγή είπε ότι για να χρησιμοποιηθούν τα αεροσκάφη Tu-214ON ως αεροσκάφη αναγνώρισης, «θα απαιτηθεί η εγκατάσταση του πιο σύγχρονου ηλεκτρονικού και ραδιο-τεχνικού εξοπλισμού αναγνώρισης» και «έχει ληφθεί μια προκαταρκτική απόφαση σχετικά με αυτό».

Η πηγή είπε στο πρακτορείο πως, δημιουργήθηκε μια ευρεία ικανότητα εκσυγχρονισμού κατά τα πρώτα στάδια σχεδιασμού του αεροσκάφους Tu-214ON.

Tags:
αναγνωριστικό, αεροσκάφος, Συνθήκη Ανοιχτοί Ουρανοί, αποχώρηση, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK