09:15 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Αλεξέι Ναβάλνι (228)
0 20
Βρείτε μας

Ελεύθεροι όλοι οι ανήλικοι που προσήχθησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα το Σάββατο σε ρωσικές πόλεις.

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι ανήλικοι, οι οποίοι προσήχθησαν κατά τις μη εγκεκριμένες διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα το Σάββατο σε μεγάλες πόλεις της Ρωσίας

Η Ρωσίδα Προεδρική Επίτροπος για τα Δικαιώματα των Παιδιών Άννα Κουζνέτσοβα ενημέρωσε ότι περίπου 300 έφηβοι είχαν προσαχθεί σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του Σαββάτου, συμπεριλαμβανομένων περίπου 70 στη Μόσχα και περίπου 30 στην Αγία Πετρούπολη.

Η Όλγα Γιαροσλάβσκαγια, αξιωματούχος, ενημέρωσε πως αφέθηκαν ελεύθεροι αμέσως μετά την έλευση των γονιών τους στα τμήμα όπου κρατούνταν και κανένας δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

«Όλοι οι ανήλικοι που κρατήθηκαν για συμμετοχή στις μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις στις 23 Ιανουαρίου, απελευθερώθηκαν από αστυνομικά τμήματα κατά την άφιξη των γονιών τους. Κανένα από τα παιδιά δεν είναι υπό κράτηση εκεί. Από όσο γνωρίζω, κανείς δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια, οι ανήλικοι δεν τραυματίστηκαν».

Πολλές μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας το Σάββατο, οι οποίες υποκινήθηκαν από τον Αλεξέι Ναβάλνι και τους υποστηρικτές του.

Τόσο το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών όσο και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα προειδοποίησαν ότι όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με δίωξη.

Θέμα:
Αλεξέι Ναβάλνι (228)
Tags:
αστυνομία, διαδήλωση, Αλεξέι Ναβάλνι, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK