21:32 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Αλεξέι Ναβάλνι (229)
0 0 0
Βρείτε μας

Στο εδώλιο κάθισε και σήμερα ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να βγουν από την αίθουσα οι ρεπόρτερ, μεταξύ άλλων, για να συζητήσει με τη νομική του ομάδα.

Αίτημα στο δικαστήριο να απομακρυνθούν ρεπόρτερ, στελέχη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας δικαστικών επιμελητών και η συνοδεία του δικαστηρίου, κατέθεσε ο Αλεξέι Ναβάλνι σημειώνοντας πως θέλει να συνομιλήσει με τη νομική του ομάδα. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής της Sputnik, ο Ναβάλνι δήλωσε: «Επιμένω στο να έχω έναν εμπιστευτικό διάλογο με τους δικηγόρους μου και απαιτώ όλο το προσωπικό και οι ρεπόρτερ να φύγουν από την αίθουσα του δικαστηρίου».

Ο δικαστής ανακοίνωσε πως θα γίνει ένα διάλειμμα από τη συνεδρίαση και όλοι οι ρεπόρτερ αποχώρησαν από την αίθουσα, όχι όμως οι υπόλοιποι.

Ο Ναβάλνι κάθισε και πάλι στο εδώλιο σχετικά με το σχόλια που είχε κάνει για ένα βίντεο βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που μιλούσε υπέρ των τροπολογιών στο εθνικό σύνταγμα. Εάν κριθεί ένοχος ο Ναβάλνι, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με διετή φυλάκιση ή πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ρουβλιών – περί τα 11.000 ευρώ.

Θέμα:
Αλεξέι Ναβάλνι (229)
Tags:
Ρωσία, δικαστήριο, δικηγόρος, Αλεξέι Ναβάλνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK