01:02 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2056)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας προειδοποιεί πως όσοι μολυνθούν από τον κορονοϊό έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν την ασθένεια της φυματίωσης.

Συστάσεις σύμφωνα με τις οποίες οι ασθενείς που έχουν μολυνθεί με τον κορονοϊό έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από φυματίωση, εξέδωσε το ρωσικό Υπουργείο Υγείας.

Όπως προειδοποίησε το ρωσικό υπουργείο: «Αφού πάσχουν από COVID-19, πολλοί ασθενείς αναπτύσσουν έντονες υπολειμματικές αλλαγές σε μορφή ίνωσης στους πνεύμονες. Μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή η κατηγορία ασθενών, έχει αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης φυματίωσης στο μέλλον. Έτσι, η φυματίωση μπορεί να εμφανιστεί πριν, ταυτόχρονα ή μετά την COVID-19».

Το υπουργείο συνιστά για όσα άτομα υπάρχει η υποψία πως έχουν μολυνθεί από κορονοϊό, να κάνουν εξετάσεις για φυματίωση, καθώς αυτή η ασθένεια, ακόμη και σε λανθάνουσα μορφή, φαίνεται να οδηγεί σε πιο σοβαρές μορφές COVID-19.

Οδηγίες για καρκινοπαθείς

Το ρωσικό Υπουργείο Υγείας συμπλήρωσε επίσης στις συστάσεις του πως, οι ασθενείς με καρκίνο διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρές μορφές COVID-19 και πρέπει, συνεπώς, να λάβουν όλες τις δυνατές προφυλάξεις. Σύμφωνα με το υπουργείο, δεν υπάρχει ειδική θεραπεία κορονοϊού για καρκινοπαθείς.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2056)
Tags:
καρκίνος, Υπουργείο Υγείας, Ρωσία, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK