07:07 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η Μόσχα έχει στοιχεία για τη συμμετοχή των διπλωματών από Πολωνία, Σουηδία και Γερμανία που απελάθηκαν στις μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις.

Η Ρωσία έχει στη διάθεσή της στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως ξένοι διπλωμάτες συμμετείχαν στις μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις, ενημέρωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως διπλωμάτες από Πολωνία, Σουηδία και Γερμανία απελαύνονται από τη χώρα. 

Τη Δευτέρα, οι τρεις χώρες απάντησαν με απελάσεις Ρώσων διπλωματών από το έδαφός τους.

«Έχουμε παρουσιάσει ένα ολόκληρο πακέτο με στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως οι ξένοι διπλωμάτες συμμετείχαν σε αυτές τις διαδηλώσεις, πιστεύω πως όλος ο κόσμος το έχει δει» σημείωσε η Ζαχάροβα, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

«Πολλοί αναλυτές, δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι λένε "Εντάξει, συμμετείχαν, ε και; Μπορεί να είναι απρεπές, μπορεί να μην έπρεπε να το κάνουν, αλλά τι λάθος έκαναν;" Στην πραγματικότητα αυτό (σ.σ. η συμμετοχή) δεν πρέπει να ιδωθεί ως μία και μόνη πράξη, αλλά ως μέρος συνόλου πολιτικών πράξεων της Δύσης κατά της χώρας μας» συμπλήρωσε η ίδια.

Tags:
απέλαση, ρώσοι διπλωμάτες, διπλωμάτης, διπλωμάτες, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK