11:46 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 01
Βρείτε μας

Την περιουσία ενός οκτάχρονου κοριτσιού θέλησε να κλέψει μέσα από τα χέρια της μια 61χρονη γυναίκα. Τι την πρόδωσε - Πώς οδηγήθηκε στη σύλληψη.

Αστυνομικοί και οι αξιωματικοί της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας απέτρεψαν τη δολοφονία ενός οκτάχρονου κοριτσιού στην Τιβά, η οποία είχε ενορχηστρωθεί από μια γυναίκα για λόγους κληρονομιάς.

Ειδικότερα, η αστυνομία έλαβε πληροφορίες ότι μια γυναίκα από την πόλη Κιζίλ, ήθελε να «αρπάξει» την κληρονομιά της μικρής που περιλάμβανε: δύο διαμερίσματα που ανήκαν στον αποθανόντα σύζυγό της, και θέλησε να οργανώσει τη δολοφονία της οκτάχρονης κόρης του, καθώς εκείνη ήταν κληρονόμος «πρώτου βαθμού».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κεντρικής Διεύθυνσης του ρωσικού ΥΠΕΣ, η γυναίκα έψαχνε συνεργό για τη δολοφονία και μάλιστα έδινε την αμοιβή των 80.000 ρουβλίων (περίπου 2.000 ευρώ).

Όταν αυτή η αγγελία έγινε γνωστή, ένας αστυνομικός από την Τιβά έπαιξε τον «ρόλο» του «εκτελεστή» και στη συνάντηση που είχε με την «πελάτισσά» του, η 61χρονη έπεσε στα χέρια των ρωσικών αρχών και συνελήφθη.

Μάλιστα, στη συνάντησή του η γυναίκα έδωσε ως προκαταβολή στον αστυνομικό 10.000 ρούβλια (περίπου 112 ευρώ) μαζί με πληροφορίες για το σχολείο του ανήλικου κοριτσιού καθώς για το μέρος όπου ζούσε.

Έφτασε στο σημείο μάλιστα να του δείξει πού καθόταν το παιδί στη στάση του λεωφορείου και του έδωσε και ένα taser, παρακινώντας τον να το χρησιμοποιήσει.

Tags:
Ρωσία, δολοφονία, σχέδιο, κληρονομιά, περιουσιακά στοιχεία, ακίνητη περιουσία, περιουσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK