00:25 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1565)
0 63
Βρείτε μας

Ουρά από διάφορες χώρες που θέλουν να συνεργαστούν με τη Ρωσία, έχει σχηματιστεί για το Sputnik V, όπως είπε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, τονίζοντας ότι η αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου είναι ένα τετελεσμένο γεγονός, κάτι που αναγνωρίζουν οι πάντες.

Ουρά έχει σχηματιστεί από χώρες, από όλο τον κόσμο, που επιθυμούν να συνεργαστούν με τη Μόσχα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, στο πρόγραμμα «VremyaPokazhet» στο τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας «Channel One».

«Έχει σχηματιστεί ουρά, ξέρετε, δεν το λέω απλά ως έκφραση: Υπάρχει μια ουρά από χώρες από όλο τον κόσμο, όλες τους ηπείρους, με αίτημα για συνεργασία σχετικά με το εμβόλιο» σημείωσε η Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα επεσήμανε, επίσης, ότι στη Δύση ανησυχεί σχετικά με το γεγονός ότι η Ρωσία, ως πρώτη χώρα στον κόσμο που έχει καταχωρίσει το εμβόλιο κατά της λοίμωξης, «δεν το είχε κρύψει από τη διεθνή κοινότητα, δεν άρχισε να μιλάει για κάποιο είδος κυριαρχίας στις παγκόσμιες υποθέσεις», ενώ παράλληλα πρότεινε άμεσα τη διεθνή συνεργασία σχετικά με το θέμα - μέχρι την παραγωγή του εμβολίου.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1565)
Tags:
Sputnik V, Μαρία Ζαχάροβα, πανδημία, εμβόλιο, κορονοϊός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK