20:02 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1556)
0 40
Βρείτε μας

Το εμβόλιο Sputnik V έχει εγκριθεί μέχρι σήμερα από συνολικά 26 χώρες, έκανε γνωστό το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

Το εμβόλιο Sputnik V εγκρίθηκε στο Μαυροβούνιο, τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες αυξάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των χωρών στις οποίες έχει εγκριθεί σε 26, δήλωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) την Παρασκευή.

«Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοινώνει την έγκριση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορονοϊού στο Μαυροβούνιο, τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες. Συνολικά, 26 χώρες έχουν ήδη εγκρίνει το Sputnik V» ανέφερε το RDIF σε δελτίο τύπου.

Αυτό σημαίνει ότι το Sputnik είναι «ένα από τα τρία κορυφαία εμβόλια κορονοϊού στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό των εγκρίσεων που εκδίδονται από τις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ιατρικό περιοδικό «The Lancet» δημοσίευσε μια ενδιάμεση ανάλυση από τη δοκιμή φάσης 3 του εμβολίου Sputnik V, δείχνοντας την αποτελεσματικότητά του (91,6%) έναντι του συμπτωματικού COVID-19.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1556)
Tags:
έγκριση, Ρωσία, εμβόλια, εμβόλιο, Sputnik V
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK