02:25 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1568)
0 20
Βρείτε μας

Η Βενεζουέλα παρέλαβε τις πρώτες 100.000 δόσεις του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού, Sputnik V. Το σύνολο της παραγγελίας είναι 10 εκατομμύρια δόσεις.

Στη Βενεζουέλα παραδόθηκαν το Σάββατο οι πρώτες δόσεις του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού, Sputnik V, όπως ενημέρωσε ο Ρώσος πρέσβης στη χώρα, Sergey Melik-Bagdasarov.

Συγκεκριμένα, η Βενεζουέλα έλαβε τα πρώτα 100.000 εμβόλια, που προορίζονται για την πρώτη και τη δεύτερη δόση. 

Οι μελλοντικές παραδόσεις του ρωσικού εμβολίου θα γίνουν σύμφωνα με το συμφωνηθέν πλάνο αλλά την διαθεσιμότητα παραγωγής, ενημέρωσε ο πρέσβης. 

«Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τις χώρες μας να γίνει η πρώτη παράδοσης του εμβολίου, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι επόμενες παραδόσεις, στο πλαίσιο των συμφωνιών, θα οργανωθούν ανάλογα με τον προγραμματισμό των δύο πλευρών, βάσει της παραγωγής και της διαθεσιμότητας» είπε ο ίδιος στο Sputnik.

Η  συμφωνία που είχε συναφθεί μεταξύ Ρωσίας και Βενεζουέλας ορίζει τη διάθεση 10 εκατομμυρίων δόσεων του Sputnik V, του πρώτου εμβολίου κατά του κορονοϊού το οποίο αναπτύχθηκε στον κόσμο.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1568)
Tags:
Βενεζουέλα, Sputnik V, εμβολιασμός, Ρωσία, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK