07:08 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια δασκάλα από τη Μπουργιατία στη Ρωσία έσκισε το αυτί ενός μαθητή επειδή δεν έκανε τις ασκήσεις του. Μετά το περιστατικό, το αγόρι, το οποίο προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο αυτί, έχασε κάθε ελπίδα να βελτιωθεί η ακοή του.

Σύμφωνα με το «Baikal-Daily» που επικαλείται τον χρήστη «Anonymous03», μια δασκάλα στη Μπουργιατία στη Ρωσία έσκισε το αυτί του μαθητή της, ο οποίος είχε κάνει τρεις επεμβάσεις σε αυτό, το καλοκαίρι του 2020.

«Σχεδόν δεν ακούει απ' αυτό το αυτί. Η επόμενη επέμβαση ήταν προγραμματισμένη σε δυο-τρεις μήνες. Η δασκάλα το γνώριζε πολύ καλά» αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κοινωνικά δίκτυα, το παιδί άκουσε τι έπρεπε να κάνει, δεν ξεκίνησε όμως την εργασία, όποτε η δασκάλα τον «τράβηξε από το αυτί».

«Όλα τα ράμματα σκίστηκαν. Τώρα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, δεν τίθεται όμως θέμα για αποκατάσταση της ακοής» σημειώνεται. 

Ο διευθυντής του σχολείου, Μπαίρ Ριντσίνο, δήλωσε ότι η δασκάλα, μετά το περιστατικό, φοβήθηκε, τηλεφώνησε άμεσα στους γονείς του παιδιού και το πήγε στο ιατρείο.

«Ο αμελής μαθητής νευρίασε τη δασκάλα, η δασκάλα του τράβηξε το αυτί και αυτό ήταν το τραυματισμένο. Η δε δασκάλα φοβήθηκε, στη συνέχεια τηλεφώνησε στους γονείς του παιδιού, ζήτησε συγγνώμη και το πήγε στο ιατρείο. Στο ιατρείο τον εξέτασαν και δεν βρήκαν κάποια εξωτερικά σημάδια. Στη συνέχεια έφτασε η μητέρα του παιδιού, πήγαν μαζί στο νοσοκομείο για εξετάσεις για να μάθουν αν υπήρχαν συνέπειες. Απλώς τράβηξε το αυτί, δεν το έσκισε. Η δασκάλα γνώριζε ότι το παιδί είχε κάνει εγχείρηση το καλοκαίρι, μπορεί να το είχε ξεχάσει όμως» επισήμανε ο διευθυντής του σχολείου.

Η Εκπαιδευτική Υπηρεσία της περιφέρειας θα διερευνήσει το περιστατικό.

Tags:
δασκάλα, αυτιά, μαθητής, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK